OPBOUW

Purecable Ag (Zilver) luidsprekerkabels hebben een combinatie van verzilverde vlechten voor het hoge frequenties  en vertinde vlechten voor de weergave van de lage frequenties. De luidsprekerkabels hebben een transparante en driedimensionale akoestiek en een briljante, luchtige kwaliteit in het hoge bereik. Schone lage tonen en bassen maken het akoestische patroon homogeen. Technisch gezien worden alle frequenties netjes en realistisch weergegeven en gereproduceerd op een lineaire manier.

Door de combinatie van verzilverde en vertinde leads, worden de kleinste details van het hoge tonenbereik evenals de lagere frequentiesignalen van het basbereik volledig gedragen en krachtig gereproduceerd via de aangesloten luidsprekers. Beide 4 mm2-aansluitingen van de luidsprekerkabel bestaan ​​uit zeven strengen met in totaal 448 afzonderlijke draadgeleiders. Om het geluidsbereik voor de afzonderlijke frequenties aan te passen, heeft de helft van de strengen een pure verzilvering voor een nauwkeurige weergave van het hoge bereik en de helft van de strengen vertind koper voor krachtige accentuering van de bas.

AFWERKING

De luidsprekerkabel is voorzien van air-pipes,dit zorgt voor opvang van trillingen, sterkte en houdt de geleiders op een constante afstand van elkaar. En als buitenste laag een slijtvaste maar zeer flexibele pvc mantel.

Elke ader wordt in een OFC gold plated crimpsleeve geknepen van puur koper. Dit zorgt er voor dat de uiteindes optimaal contact maken met de Purecable banaanpluggen of de spade pluggen. Het vastzetten van een losse kopere draad in een plug kan signaalverlies opleveren doordat de fijne koperen strengen los gaan raken op den duur en dus ook de contactpunten verminderen. De crimpsleeve wordt onder hoge druk gekrompen zodat het koper als het ware bijna een vaste kern vormt met de huls. Dit zorgt voor maximaal signaaloverdracht omdat er zich geen lucht en open ruimtes tussen de koperdraden bevinden. Nadat de crimpsleeve is aangebracht wordt deze behandeld met een contact-enhancer. Deze verbetert de signaaloverdracht, reinigt eventuele minuscule vervuiling en beschermt tegen invloeden van buitenaf.

luidspreker

PCAg single wire

Vanaf:  160,00

luidspreker

PCAg bi-wire

Vanaf:  200,00

luidspreker

PCAg bi-amp

Vanaf:  245,00
Vanaf:  120,00

interlink

CoaxDigital HQ

Vanaf:  85,00